🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه می‌توان در این خصوص شکایتی انجام داد که یا نامبردگان ملزم به انحصار وراثت شوند یا این که دادگاه به نفع سایر مالکان تدبیری بیاندیشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۰

سوال بنده در خصوص مشکلی است که مالکین یک واحد در ساختمانی ۶ واحده با قدمت ۵۰ سال ایجاد کرده اند
مالک یک واحد در سال ۱۳۵۹ فوت کرده و تاکنون وراث انحصار وراثت نکرده اند و یکی از وراث که پدر متوفی بوده در این سال‌ها فوت کرده است، اکنون با توجه به فرسودگی ساختمان و نیاز به تخریب و ساخت مجدد، مشکل این واحد سد راه دیگ مالکان شده و افراد ذی نفع در واحد مزبور به هیچ عنوان اقدامی جهت انحصار وراثت و دریافت سند جدید نمی کنند، ۴ سال قبل طرح شکایتی از ایشان در دادگاه انجام شد که قاضی، درخواست را فاقد وجاهت دانست، از محضر شما درخواست دارم که راهنمایی بفرمایید چگونه می‌توان در این خصوص شکایتی انجام داد که یا نامبردگان ملزم به انحصار وراثت شوند یا این که دادگاه به نفع سایر مالکان تدبیری بیاندیشد

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تامین دلیل نمایید و از نظر کارشناس استفاده کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تامین دلیل نمایید تا کارشناس فرسودگی ملک را ارزیابی نماید…

درصورت شکایت سایرورثه وتشخیص۳مهندس کارشناس ورای دادگاه برفرسودگی میتوانیداقدام نمایید

با سلام واحترام طبق قانون تملک آپارتمان ها درصورت تشخیص کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر فرسودگی یا .... میتوانید با اجاره واحد برای مالک مخالف نسبت به تعمیر وبازسازی اقدام ودرنهایت هزینه ها اجاره واحد و بازسازی را مطالبه نمایید

بدوا باید نسبت به اثبات فرسودگی ساختمان با جلب نظر کارشناس اقدام نمایید در غیر اینصورت امکان اجبار متصور نمی باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط