میشه از توربین بادی یا پنل خورشیدی برای تولید برق و فروختن به دولت، بدون تغییر کاربری استفاده کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۴ #69029828

با سلام
می خواستم بدونم در زمین کشاورزی که دارای برق است میشه از توربین بادی یا پنل خورشیدی برای تولید برق و فروختن به دولت ( قرار داد تضمینی ۲۰ ساله؟ بدون تغییر کاربری استفاده کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق اصل ازادی قراردادها برای هر قراردادی وجود دو اراده طرفین الزامی است مراتب از دستگاه مربوطه دنبال نماید

درود
تعریف زمین کشاورزی مشخص است شما باید برای اقدام خود زمین را به صنعتی تغییر کاربری بدهید