من میتونم با توجه به تاریخ اقدامم که جلوتر از ثبت نام ایشون در سامانه ثنا هست اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #69013154

با سلام،
هنگامی که من دادخواست عدم تمکین دادم زوجه سامانه ثنا نداشت، و من آدرس یکی از بستگان ایشون رو تو شهر خودمون دادم، اما در زمان برگزاری اولین جلسه دادگاه مشخص شد که ایشون چند روز قبل در سامانه ثبت نام کردن، و استان دیگر رو ( محل زندگی پدرشون که در عقد نامه هم قید شده بود ) بعنوان محل سکونت در سامانه تعریف کردن، قاضی هم دادگاه صالح به رسیدگی رو استان محل سکونت که در سامانه زوجه درج شده بود اعلام کرد و‌ پرونده ما ارجاع خورد به آن استان،
اکنون من میتونم در آنجا با توجه به تاریخ اقدامم که جلوتر از ثبت نام ایشون در سامانه ثنا هست اعتراض بدم؟
من باب اینکه آنجا صالح به رسیدگی نیست.
و پرونده دوباره به استان خودم برگرده؟
تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست را مسترد نمایید و مجدد دادخواست بدهید و محل اقامت زوج مطابق قانون مدنی برای تمکین صالح است

سلامپیشنهاد من اولا سازش می باشد.شما قبل ازاینکه به این دادخواست اقدام کنید باید اولا اقدام به ارسال اظهارنامه ای مینمودین اگر درآن آدرس دریافت ابلاغ توسط ایشون صورت میگرفت محل زندگی زوجه محصوب میشد دوما.باتوجه به اینکه محل زندگی زوجه دادگاه صالح می باشد ودربعضی ازمواقع قانون‌گذار دفترخانه ای که عقد درآن شکل گرفته را نیز محل قضای آن دفترخانه نیز صالح به رسیدگی می باشد

سلام
خیر چنین چیزی ممکن نیست و دادگاه اقامتگاه زوجه صالح است

با سلام
در موضوعات خانوادگی دادگاه محل زندگی زوجه صلاحیت دارد