چه توافقی یا شکایتی انجام شود که در آینده اگر کسی که چک منو خرج کرده, بتونم پولهایی که پرداخت کرده ام را از ایشان مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۶ #68952928

سلام سالها پیش باکسی بابت نقد کردن چک مراودات داشتم و یک چک ۲۰۰ میلیونی نزد ایشان موند و ایشان بابت بدهی های خودش متواری شد و چک من رو بابت بدهی های خودش خرج کرد , متاسفانه من نتونستم ثابت کنم چک امانی بوده و ایشان هم که متواری است در هیچ دادگاهی شرکت نکرد , دادگاه معتقد است شما چک را پاس کن بعد که اون شخص متواری پیدا شد از ایشان بگیر , حالا چون ایشان حسابها و املاک منو توقیف کرده می خواهم توافق به پرداخت قسطی کنم قبل از اینکه دادگاه حقوقی رای بدهد و برای تقسیط کند , اما مسئله اینجاست چه توافی یا شکایتی انجام شود که در آینده اگر کسی که چک منو خرج کرده , پیدا کنم بتونم پولهایی که پرداخت کرده ام را از ایشان مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما توافقی را که می خواهید با طرف فعلی انجام دهید در دادگاه به صورت سازش نامه بنویسید تا رسمیت و اعتبار داشته باشد و بعدا نیز بتوانید علیه کسی که می خواهید از ایشان مطالبه کنید سندیت داشته باشد

با سلام
با توجه به اظهارات فوق، اولا اعسار شما بعلت توقیف اموال فوق الذکر ثابت نمی گردد؛
ثانیا میبایست نسبت به تادیه مبلغ مذکور اقدام نمائید