اجرای حکم تمکین با توجه به مسافت طولانی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۶۳ #68918248

با سلام
بنده زوجه اجراییه حکم تمکین دارم و نیابت قضایی به شهرستان دیگر‌‌‌؛ سوالم اینه چون باید برای تمکین باید به شهر دیگه بروم و احتمالا ساعت ۷ صبح یا ۶ بعد از ظهر میرسم.
آیا امکان اینکه در هر ساعتی برسم کلانتری به من مامور اجرا بدهد هست یا خیر؟
برای اینکه نمیتونم در تایم اداری برسم و در اون شهر تنها هستم و کسی نیست که خانه او بخوابم.
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است طوری زمانبندی نمایید که صبح برسید به مقصد

شما باکلانتری کاری ندارید وقتی ۷صبح رسیدید ، پس ازیکساعت به دادگاهی که رای تمکین را صادرکرده مراجعه کنید

سلام. شما باید به دادسرای نیابت شهرستان مربوطه بروید سپس از قاضی مربوط به دستور به کلانتری محل می گیرید سپس به کلانتری محل مراجعه نمایید چنانچه خارج از تایم اداری باشید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیریدجهت اجرای حکم یا صبر کنید شیفت عصر کلانتری در ساعت ۱۷۰۰به کلانتری بیایند.

سلام ... وقت بخیر ... راهکار بینابین این است که ابتدا پس از قطعیت حکم و درخواست اجرا از سوی محکوم له (زوج) نسبت به صدور اجرائیه اقدام می شود. سپس به زوجه ابلاغ می شود که در مهلت قانونی (ده روز) به اختیار و تمایل خود از زوج تمکین و حکم را اجرا نماید. اگر زوجه پذیرفت که پرونده مختومه می شود اما اگر قیام به اجرای حکم ننماید، واحد اجرای احکام به درخواست زوجه، دادورز را در معیت محکوم له و ترجیحا با هماهنگی سازمان بهزیستی و عزیمت احد از مددکاران آن واحد ، به محل زندگی زوجه اعزام می نماید تا به وی تفهیم شود که آیا حاضر است به منزل مشترک برگردد با خیر ! اگر اجابت کرد که در اینصورت زوجین در معیت مددکار بهزیستی و دادورز به منزل مشترک زوجین رفته و مراتب صورتجلسه شده و پرونده طبق مقررات مختومه می شود. چنانچه زوجه اعلام نماید که حاضر به تمکین نیست، دادورز مراتب را صورتجلسه می نماید و مراتب را به واحد اجرا جهت درج در پرونده منعکس می کند. تصویری از این صورتجلسه در اختیار زوج گذارده می شود تا در صورت تمایل در پرونده نفقه (بعنوان دلیل نشوز زوجه جهت اسقاط حق مطالبه نفقه وی) یا بعنوان مدرکی جهت طرح دعوای اجازه حکم ازدواج مجدد از آن استفاده نماید.