مشخص نمودن موخر بودن تاریخ در رسید تایپی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۷ #68910673

آیا در مورد رسید دریافت وجه از پرسنل که به صورت تایپی و پرینت شده است و فقط امضا و اثر انگشت در آن با جوهر و خودکار می باشد ، کارشناس خط نظر به موخر بودن تاریخ رسید { که بصورت تایپی نیز می باشد }بدهد؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله موضوع توسط کارشناس خط قابل تشخیص خواهد بود.

سلام
بله تقدم و تاخر مندرجات از طریق کارشناسی قابل بررسی می باشد

تا حدودی تقدم و تاخر امضا نسبت به نوشته های چاپ شده قابل تشخیص است، ولی نسبت به نسبت به نوشتار نمیتواند اعلام نظر کند. یعنی سفید امضا بودن قابل تشخیص است.

متن در صورتی قابل کارشناسی است که با خودکار و دست نویس باشد در غیر اینصورت قابل کارشناسی نیست

با سلام ووقت بخیر
کارشناس خط متن تایپی را نمیتواند کارشناسی کندو فقط امضا ء با خودکارقابل کارشناسی می باشد .