تهدید می‌کنه که اگر برید شهادت بدهید میام داخل خونتون خودمو با این بنزین اتش میزنم؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۹ #68909555

با سلام و وقت بخیر .
تو منطقه ما یک شخصی هست که خانواده ای شر هستن چه خانم و چه آقا و کلا درغگو و قسم خورده الکی منطقه ما باغ زیاد هست و همه باغدار هستن. الان این شخص چندین سال است که مزاحمت ایجاد می‌کنه . هر وقت مارو میبینه فش و حرف های ناسزا میگه . چه خیابون چ‌ه داخل جمع و ما هم کلا نه اهمیت میدهیم و نه جوابشو می‌دیم. چندین بار خودشو با چاقو زده و بر علیه ما شکایت کرده که ما زدیم . بلطف خدا نتونسته ثابت کنه. حال روی آورده به شکستن و بست جلوی آب در موقع آبیاری باغمون . تا با این کارهاش با ما درگیر بشه و بره شکایت کنه البته زمانی که هدفش درگیری هست همراه خودش نفر میاره که شاهد قضیه باشند و بر علیه ما شکایت کنند. این اواخر درگیر شدیم و هم ما و هم اونا شکایت کردن.و ما شاهد نداریم . هر کسی رو هم به شاهدی که در ماجرا بودن مشخص میکنیم مادر این فرد با یک لیر بنزین می‌ره دره همون شاهد و تهدید می‌کنه که اگر برید شهادت بدهید میام داخل خونتون خودمو با این بنزین اتش میزنم. که برای همین کسی شاهد نمیشه. بعیر از ما چندین نفر چه همسایه خانه ای و چه همسایه در محل باغ همین از اینا شاکی هستن فقط ملت بخاطر ابرو و ترس کوتاه میان چیزی نمیگن. ولی ماجرای ما دیگه به نهایتش رسیده این فرد شدیدا بدهکار هست و دنبال هر کاری می‌ره که پول دربیا . از دزدی و غیره حالا میخواستم ببینم میتونم از خود دفتر آقای رئیسی ماجرا رو پیگیری کنم. راهش چیه؟
چون با شکایت از کلانتری و شورای حل اختلاف بجایی نرسیدیم . آلن ۴ماه شکایت کردیم هنوز که هنوز چیزی مشخص نشده.
چندین بار هم تهدید به کشتن با اسلحه کرده.
و داخل این شکایت در کلانتری علنا هم اعلام کرده چون دیه میدم کاری میکنم که از شما دیه بگیرم.

مشاوره حقوقی تهدید
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را با قاضی در میان گذارید تا هویت شما را مشخص ننمایند

با سلام
میتوانید قضیه را با مقام قضایی رسیدگی کننده مطرح کنید، درصورت تشخیص مقام قضایی، هویت شهود مکتوم خواهد ماند، اما حتما لازم نیست شهود افراد بیگانه باشند، شهادت فامیل، برادر و پدر و..... اگر نفعی در موضوع نداشته باشند، میتوانند شهادت بدهند

با سلام شما به دادسرا شکایت کنید واز,دادیار تقاضا کنید شهادت شهود رو بدون ذکر نام و حضور در دادگاه بگیرن

با درود از طریق دادسرا اقدام نمایید

بادرودوسلام ازطریق دادسرا موضوع را پیگیری نمایید.

موضوع تهدیدایشان را کتبا به استحضار دادیاری برسانیدایشان بنحو مقتضی اعاده طریق نمایند

سلام و ارادت
بهتر است به بازپرس پرونده و دادستان طی لایحه مکتوب شرح ماقوع برای جلوگیری نمودن متهم به جهت جلوگیری از اظهار شهادت شهود را ذکر نمایید و درخواست صدور دستور برای انجام اقدامات مقتضی و استماع شهادت شهود بدون ذکر نام شاهد و بدون مواجهه حضوری را بنمایید .