مانع ملاقات فرزندم میشوند چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۰ #68890284

سلام عرض ادب بنده شدید به همسرم علاقه مند هستم ودوستش دارم ما به صورت صیقه دایم ازداوج کردیم و یک فرزند داریم ولی خانم بنده دچار بیماری شدید افسردگی و اعصاب و روان است به علت اتفاقاتی در گذشته قبل آشنا با من برایش افتاده که همش با سند مدرک هست و هر چقدر که به همسرم اصرار کردم به یک مشاور و یا روانپزشک مراجعه کنیم ایشون راضی نشد و یک خانواده هم داره که در تمام مسائل زندگی ما دخالت میکنن و همسر بخاطر اینکه شاغل هست و استقلال مالی دارد و منزل که به کمک هم بطور اقساطی خریدم و با تعافق هم و دوست داشتن شدید من به نام ایشان کردیم حالا چند سالی هست که هر چند یکبار برسر مشاجره پدر زن و خواهر زن من برای حل اختلاف به در خواست همسرم به منزل می آیند و اختلاف رو حل نمیکنن که هیچ فقد من را از خانه بیرون می‌کنند و در قفل میزنن و من را از همسرم و فرزندم جدا می‌کنند و باز بعد مدت یک ماه ۴۰ روز با حرف زدن تعافق کردن خودمون دوتا بر میگردیم سرزندگی مدت کوتاهی همچی آروم ولی باز با فضولی ها وسرکشید نهای آنها دچار مشکل میشیم و هر سری فقد تنها کاری پدر زن من میکنه در خونه قفل میکنه بچه من از دور میکنه و آنقدر از من بد گوی میکنند از من جلو فرزندم میکنه که پسر هم دچار افسردگی داره میشه و هم ازمن ترس پیدا کرده من در اصلا مثله بخوای حساب کنی خیلی هم بهم علاقه داریم ولی خب بخاطری بیماری خانمم که از درمان جلو گیری میکنن مشکل پیدا می‌کنیم که اگر آنها دخالت نکنن حال میشه ولی نمیزارن و دیگه خسته شدم و هم از دوری آنها خیلی عذاب میکشم حتی در همین مدت یک ماه دو ماه من نمی زارن فرزندم ببینم یا حرف بزنم تلفنی چطور باید از طریقه قانون پیگیری بکنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اجرای احکام اطلاع دهید

با سلام
جهت اخذ دستور موقت اقدام بفرمائید

دادخواست ملاقات فرزند با اخذ دستور موقت طرح نمایید

دادخواست ملاقات فرزند مطرح نمایید

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید با توجه ب اوضاع روحی ایشان شکایت ب وخامت اوضاع خواهد انجامید

سلام دادخواست ممانعت از حق متصور است لذا بهتر است توافق کنید

باسلام بایستی اقدام حقوقی بکنید.........