آیا زوج می تواند برای پرداخت اقساط مهریه به دلیل اینکه در زندان است از دادگاه مهلت بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #68875592

با سلام و احترام
برادر اینجانب به دلیلی ورشکستگی و شکایت طلبکاران در زندان بسر میبرد از طرفی همسر ایشان مهریه را به اجرا گذاشته و طبق حکم دادگاه تجدید نظر ایشون به پرداخت پیش قسط محکوم شدن که امکان پرداختش رو ندارن از طرفی رای قطعی هستش آیا این امکان وجود داره که بتوانند از دادگاه برای پرداخت پیش قسط و اقساط مهلت بگیرن و اجرای حکم را به تعویق بندازند .
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت پیش قسط مهریه و اقساط آن از زمان ابلاغ اجرائیه به برادرتان در تاریخ مقرر در اجرائیه الزامی است و نمی توان بابت پرداخت از دادگاه درخواست مهلت کرد.