کارفرما تهدید کردن بابت اجرا گذاشتن سفته، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۷ #68824993

من جایی مشغول به کار بودم و قرار دادم تا آخر سال بود ولی به دلیل شرایطی نتونستم ادامه بدم و هم استعفا دادم هم فرم عدم همکاری پر کردم ولی کارفرما تهدید کردن بابت اجرا گذاشتن سفته میتونن اینکارو بکنن؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه خسارتی از جانب شما متوجه ایشان نشده باشد نمیتوانند اقدامی در این خصوص نمایند.

نخیر در هیچ موردی نمیتواند سفته شما را به اجرا بگذارد، اگر در قرارداد ذکر شده باشد ک اصلا نمیتواند چون در صورت به اجرا گذاشتن میتوانید به اتهام خیانت در امانت علیه اش شکایت بکنید،. و اگر در متن قرار داد قید نشده باز شما میتوانید با ادله رد نمایید

باسلام
درصورتی که سفته ها بابت حسن انجام کار باشد ودرقرارداد به ازن موضوع وضمانی بودن سفته ها اشاره شده باشد نمیتوانند این کارراانجام دهند.درارحال برای پس گرفتن سفته هااظهارنامه ای از طریق دفاتر الکترونیک قضایی برای کارفرما ارسال وباقیدشماره سفته تقاضای استردادسفته رانماییددرصورت امتناع کارفرمادادخواستی به خواسته استرداد سفته تقدیم مراجع قضایی نماییدوچنانچه کارفرما نتواند اثبات کند که از طرف شما خسارتی ره وی تحمیل شده دادگاه حکم به الزام کارفرما به استرداد سفته خواهد کرد.

خیر چون سفته هایی که بابت اجرای ضمانت کاری گرفته اند نمی توانند به اجرا بگذارند.

با سلام، در صورت قید حسن انجام کار در سفته و همینطور در متن قرارداد کار، مادامیکه که به نحو احسن به کار خود پرداخته باشید کارفرما نمی‌تواند سفته مذکور را اجرا نماید، مگر اینکه در برگ سفته هیچ‌اشاره‌ایی به امانی و تضمین بودن آن نشده باشد و یا اینکه در قرارداد کار ارجاع به داور پیش‌بینی گردیده باشد که در این صورت کارفرما می‌تواند نسبت به اجرای سفته اقدام کند ....