آیا فرار از دین است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۰ #68822169

همسرم مشکل سوء معاشرت داشت و دائما مرا میزد در بهمن ماه سال گذشته مرا از خانه بیرون کرد و من گواهی و صورت جلسه آن تاریخ را نگه داشتم در فروردین شکایتم را پبگیری کردم و اکنون محکوم شده و رای قطعی با مدارکی که مربوط به بهمن ماه است صادر شده، در اجرای مهریه متوجه شدم که ۴ روز بعد از صورت جلسه و گواهی من در بهمن ماشین خود را بنام دیگری زده آیا مبتوانم برای دریافت مهریه از این طریق پیگیری کنم؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مشمول فرار از دین کیفری نیست. جرمی محقق نشده

در صورتی که خودرو قبل از صدور رای قطعی بفروش رفته است موضوع از مصادیق جرم فرار از دین نمی باشد

نخیر
معلمله فرار از دین نمی باشد

سلام و عرض ادب.اگر پس از صدور حکم قطعی مهریه مال به قد فرار از دین انتقال یافته باشد مصداق بزه فرار از دین می باشد

درود
خیر معامله به قصد فرار از دین نمی باشد.

با سلام خیر فرار از دین محسوب نمیشود.

درود :اگر در زمان دادخواست تا صدور حکم قطعی فروخته فرار از دین نیست اما اگر بعد از قطعیت حکم فروخته میتوان فرار از دین شکایت کرد