آیا با توجه به اینکه رای حضانت صادر شده اینجانب می توانم آن وکالت نامه را باطل کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #68777791

چند سال پیش وکالت بلاعزل حضانت به خانم دادم و چند وقت پیش دادگاه رای طلاق صادر نمود و حضانت را به خانم داد آیا با توجه به اینکه رای حضانت صادر شده اینجانب می توانم آن وکالت نامه را باطل کنم و آسان ترین راه انجام چیست

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
متاسفانه قابل ابطال نمیباشد

خیر نمی توانید ازسویی دادگاه هم حضانت رابه خانمتان داده است صرفا باتوافق ایشان میتوانید

امکان بی اعتبار کردن وکالت بلاعزل نیست

سلام با توجه به اعطای حضانت به همسرتان به نظر موضوع وکالتنامه از بین رفته است و نیاز به اقدامی نیست

فارغ از بلاعزل بودن وکالتنامه ، با توجه به انجام مورد وکالت ، نیازی به عزل وکیل نبوده و وکالت خود به خود بلااثر می باشد .

باسلام. خیر وکالتنامه اعطایی بلاعزل صادر گردیده پس اقدامی از جانب شما برای بی اعتباری یا باطل کردن
آن متصور نیست. در خصوص حضانت زمانی می توانید اقدام نماید که بتوانید اثبات نمایید که بودن فرزندان نزد زوجه باعث آسیب روحی و جسمی یا خوف ... می باشد. ضمنا اگر حضانت در قبال مهریه یا هر یک از حقوق مالی زوجه اعطا گردیده باشد با بازگشت حضانت شما ملزم به تادییه این حقوق مالی می باشید

سلام امکان بی اعتبار کردن وکالت بلاعزل نیست