رفع تصرف پشت بام چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۳ #68758882

با سلام. ساکن طبقه همکف از یک مجتمع سه واحدی هستم. مالک ط سومی پشت بام رو تصرف کرده من و طبقه دوم رفتیم کارشناس گرفتیم و نهایتا طبق نظر کارشناس و تحقیقات محلی و بازدید از محل ساخت پشت بام مشخص شد مالک طبقه سوم خودش دو اتاق ساخته و کانالهای کولر و دودکش هارو مسدود کرده که کارشناس هم تایید کرده و رای صادر شده به نفع من اما در دادگاه تجدید محکوم با ساختن استهشاد سوری چن نفر بصورت غیابی بدون حظور در دادگاه و قولنامه ای که مشخص کرده مالک طبقه سوم خونه رو ساخته شده خریده اما واقعیت این نیس چون سند عادی قابل تغییره خلاصه دادگاه بدون حظور طرفین و شاهد ها و بدون توجه به نظر کارشناس و قولنامه طبقه همکف رای را نقص کرده و این رای را قطعی کرده مگر میشود مشاعات ساختمان را حتی اگر مدرک داشت تصرف کرد و کولر و دودکش دو واحد را مسدود کرد پس ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمان ها را از کتاب قانون حذف کنید والا هیچ وکیلی نمتونه به من کمک کنه؟ با توجه به مشکلات مالی من راه حلی بدین لطفا. خونه من نه کولر داره نه دود کش مسدود کرده طبقه سومی و کارشناسم مکتوب نوشته.
____لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
باید از طریق اعاده دادرسی اقدام کنید، حتما وکیل بگیرید زیرا اگر اعتزاض رد شود هیچ راه دیگری ندارید.

بهتر است با گرفتن وکیل با اعمال ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری از آخرین راهکار قانونی خود استفاده کنید بنظر می رسد در حق شما اجحاف شده است.

با سلام نمیتوان مشترکات آپارتمان را مالک شد مگر اینکه توافق نامه ای در دفترخانه اسناد رسمی از مالکین اخذ شده باشد تا بتوان مشاعات مثلا پشت بام را تملک یک واحد باشد باید مدارک شما بررسی گردد تا پاسخ دقیق تری داده شود

دوست گرامی : متاسفانه بدون مطالعه و بررسی آرای صادره و استدلال مرجع تجدیدنظر نمیتوان پاسخ و راهکار دقیقی ارایه نمود . توصیه می شود از قسمت ارزیابی حقوقی اقدام به ارسال مدارک نمایید تا راهکار مناسب ارائه شود .

اگر رای رو دادگاه تجدید نظر نقض کرده باشه و قطعی شده باشه عملا نمیشه کاری انجام داد و اون رای لازم الاتباع هست برای طرفین .