اگر چکی که تاریخش برای پنج روز دیگه هست و نداشته باشم پاس کنم و برگشت بخوره زندان دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۲ #68629781

سلام
محبت کنید جواب بدید.
اگر چکی که تاریخش برای پنج روز دیگه هست و نداشته باشم پاس کنم و برگشت بخوره زندان دارد؟
وحداکثر تا چند ماه وقت دارم اقدام کنم که جلبم نگیرد؟
و بخاطر شرایط بد اقتصادی که دارم چه راهی دارد که بتوانم دیرتر بپردازم؟
و زمان رسیدگی و قطعی شدن پرداختم دورتر انجام بشه.
ممنونتونم

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دارنده نمی تواند شکایت کیفری کند چون چک مدت دار است . اما می تواند دادخواست حقوقی دهد و بعد از حکو قطعی ابلاغ اجرائیه اگر شما تا سی روز اعسار ندهید ، به درخواست دارنده حکم جلب شما صادر و بازداشت می شوید .

اگرچک شما چک روز نبوده ، زندان ندارید . یعنی دارنده چک باید حقوقی ( مبلغ چک ) اقدام کند

سلام دوست گرامی
شما باید حدالمقدور سعی کنید بدهی خود را پرداخت کنید در غیر اینصورت از برخی از حقوق بانکی و اجتماعی تا زمانی که چک برگشت خورده و در اختیار طرف مقابل است محروم میشوید، اگر ایشان اقدام به برگشت زدن کند میتواند به دوایر اجرای ثبت مراجعه و مشتقیم حسابهای شما را مسدود کند یا از طریق دادگاه و شورای حل اختلاف مطالبه وجه نموده و بعد از قطعیت جلب شما را نیز بگیرد /

با سلام ووقت بخیر
اگرچک تون حقوقی هست میتوانید بعداز صدوررای دادخواست اعسار دهید که بنا بر عدم توان مالی تون تقسیط شود.

چک شما کیفری نیست و زندان ندارد. ولی از بعد حقوقی قابل تعقیب میباشد

با سلام. خیر . بسته به مبلغ چک می تونید در نهایت پس از صدور رای بر محکومیت بابت پرداخت وجه چک می تونید از دادگاه تقاضای اعسار و تقسیط آن را بنمائید.

با سلام پس از صدور رای محکومیت و صدور اجرائیه محکوم علیه ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه با ارائه صورت کلیه اموال خود، دادخواست اعسار خود را ثبت کرده باشد (ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی). در صورت ثبت دادخواست اعسار خارج از این مهلت، برای بازداشت نشدن محکوم علیه، کفیل یا وثیقه معتبر (به اندازه ی محکوم به) به تشخیص دادگاه ضرورت خواهد یافت مگر اینکه محکوم له با آزادی او بدون اخذ تامین موافقت کند.