🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استعلام بانکی مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۷۱

سلام و عرض ادب
ببخشید من در دوران عقد هستم و به دلایل مثل خیانت همسرم و خیلی مسائل دیگه مشاجره پیدا کردیم و مهریمو از طریق ثبت به اجرا گذاشتم یه سری برگه اداره ثبت به بنده دادن که برم از بانک ها استعلام بگیرم ممنون میشم بفرمایید به کدام قسمت بانکها باید مراجعه کنم یه لیستی از اسامی بانکها داخلش نوشته شده با کادرهای امضا مربوط به هر بخش
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به بانکهایی که شوهرتان در انجا حساب داردمراجعه کنید برای مسدود کردن اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به بانکهایی که شوهرتان در انجا حساب دارد برای مسدودیشان مراجعه نمایید

با سلام. توصیه می گردد ابتدا به بانکی هایی که ایشان حساب دارند مراجعه کنید و بعد به بانک های دیگر و اینکه با توجه به یک پارچه بودن سیستم بانک ها به هر شعبه ای از بانک ها می توانید برای استعلام مراجعه کنید ولی چند بانک فقط در اداره حقوقی مربوطه پاسخگو می باشند.

با سلام
برگه ثبت را به تمامی شعبات بانک ها یا بانک هایی که احتمال میدهید در آنجا حساب دارد مراجعه به بانک اقدام نمایید تا اگر حساب داشته باشد مسدود خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط