اغفال دختران زیر ۱۸ سال و تهدید به پخش کردن عکس ها رو چطور باید پیگیری قانونی کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۵۲ #68600467

سلام خسته نباشید
راستش یه موضوعی پیش اومده که نمیدونم چیکار باید بکنم من ۱۶ سالمه و اهل اصفهان هستم(دخترم) توی تلگرام با یه دختر آشنا شدم و ایشون من رو فریب دادن و از من یک سری عکس ها و فیلم های بدی دارن. ایشون به من پیشنهاد داده بود که با یکی از دستانشو که پسر هم بودن وارد رابطه بشم ‌که من اصلا خوشم ‌نیومد از این قضیه. من تموم اطلاعات اون پسر رو میدونم .. بعد از مدت چند ماه متوجه شدم پسر هستند . و هیچ نشانی ازشون نداشتم نه اسم و نه هیچی فقط متوجه شدم که ساکن اصفهان هستند(همشهری هستیم یعنی). اول تهدید میکردن که باید با من رابطه جنسی داشته باشی و الا برای خونوادت تموم این فیلم و عکس هارو ارسال میکنم. منم خیلی التماسشون کردم اما سر حرفشون بودن... منم سعی کردم خودم رو بی تفاوت نشون بدم . یک ماهی ازش خبری نبود. تا هفته پیش تماس گرفت و دوباره تهدید کرد.. این سری خیلی جدی تر بود ولی در عوضش میخواست که من مثل یک برده جنسی براشون باشم و هرچی که میخوان رو انجام بدم و فیلم بگیرم و بفرستم... از دومین بار که مزاحم شدن و تهدید کردن اسکیرین شات دارم . از روی سادگیم یکی از فیلم هارو پر کردم و ارسال کردم ولی خواسته های بعدیشون خیلی وحشتناک بود.. برای همین من بهش گفتم که ازت شکایت میکنم اون هم الان التماس میکنه که نکن. الان هم متوجه شدم که ایشون همون آقایی هستن که خودش گفته بود باهاش وارد رابطه بشم. اما من پای حرفم هستم.. حالا سوال من اینجاست که میتونم ادعام رو ثابت کنم؟ حداقل حکم برای ایشون چیه؟ میتونم جوری شکایت کنم که کسی از خونوادم متوجه نشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مورد از مصادیق تهدید و سوء استفاده جهت تسهیل و اشاعه فساد می باشد.
ضمن تنظیم شکایتی در این خصوص می توانید به اسکرین شات های دریافتی و مدارک موجود استناد ورزید . در صورت تصدیق امر توسط پلیس فتا ، اقدامات قضایی لازم صورت می پذیرد .

درود
شما می توانید به جرم تهدید از ایشان شکایت کنید. شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.