چگونه میتوان بدون طرح شکایت پیامهای داده شده به مضمون تهدید و توهین را کتبا ثبت نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #68567378

با احترام
بصورتی که در آینده و زمانی که اینجانب گوشی خود را عوض نمایم و در صورت تهدید مجدد آنرا آرائه نمایم؟ اینجانب درخواست تامین دلیل داده ام و خواسته ام که تایید شود که شماره متعلق به شخص تهدید کننده می باشد و اسمسها از طرف ایشان داده شده و محتوای اسمسها به فارسی ترجمه شود تا در آینده هر زمان که لازم شد بتوانم از آن استفاده نمایم، اما شورای حل اختلاف میگوید در حیطیه اختیارات ما نیست و این مورد شامل تامین دلیل نمی شود و اصلا در این زمینه کارشناسی نداریم
آیا واقعا این مورد شامل تامین دلیل نمیشود و شورای حل اختلاف نمیتواند به آن ترتیب اثر بدهد؟
در این صورت چگونه و از طریق چه مرجعی میتوانم اقدام نمیایم؟
لازم بذکر است که اینجانب اکنون نمیخوام از تهدید کننده شکایت کنم فقط میخوام این تهدیدات را بصورت کتبی و قانونی داشته باشم و در صورتی که در آینده هر زمان مجددا اینجانب تهدید شدم از آن استفاده نماید
با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این خواسته ارتباطی با تامین دلیل ندارد . برای این منظور میتوانید از نرم افزارهای ارتباطی گوشی با کامپیوتر استفاده کرده و ضمن دسترسی به پیامکها از طریق کامپیوتر اقدام به تهیه پرینت نمایید . لازم به ذکر است که حتی اگر پیامکها را در داخل تلفن خود به دادگاه ارائه دهید بازهم مستلزم استعلام از اپراتور همراه بوده که تنها تا ۶ ماه قابلیت چنین استعلامی به لحاظ فنی وجود دارد .

شما میتوانید با اخذ دستور مقام قضایی نسبت به پرینت مکالمات و پیامک تلفن خود اقدام نمایید ودرصلاحیت شورای حل اختلاف نیست.