میتوانم قانونا به محل سکونت ایشان رفته و از خانواده و ناموسم در شهر غریب محافظت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #68526504

سلام.خانم بنده ناشزه هستند و به تمکین محکوم شده اند.لیکن بدون داشتن هیچ عذری به همراه دخترم به شهر دیگری رفته آمد. از آنجا که شهر و منطقه سکونت ایشون اوضاع فرهنگی نامناسبی دارد و در شان خانواده من نیست در آن منطقه سکونت داشته باشد آیا بنده میتوانم قانونا به محل سکونت ایشان رفته و از خانواده و ناموسم در شهر غریب محافظت نمایم؟آیا میتوانم رفت و آمد های ایشان رو نظارت کنم؟ممنون از لطف همه دوستان.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حضانت از دختر که به عنوان تکلیف شما می باشد و منعی ندارد و با توجه به عدم وقوع طلاق می توانید اقدام نمایید

با سلام
اگر هنوز از شما طلاق رسمی نگرفته می توانید رجوع کنید واگر حضانت دخترتان با مادرش هست می توانید از دخترتان مراقبت کنید