حدود وظیفه کارمند در پذیرش کار خارج از پست سازمانی را بفرمایید

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۶ #68433

سلام. کارمند رسمییک دانشگاه دولتی هستم،بنا بر حکم کارگزینی در دانشکده پرستاری مشغول به کارهستم.
ردیف سازمانی اینجانب نیز در این دانشکده است.
ایا مدیران دانشگاه می توانند دستور دهند من علاوه بر این دانشکده باید وظایف مشابهی را در دانشکده دیگری هم انجام دهم؟
یعنی یک روز این دانشکده روز دیگه دانشکده دیگری باشم؟با توجه به این که این دو دانشکده از نظر جغرافیایی با هم فاصله دارند ولی در یک شهر هستند، همچین مافوق اینجانب(رئیس دانشکده) نیز با این موضوع مخالفت کرده،اما دستور از مقام بالاتر از ایشان است، درصورت مخالفت من نتیجه کارم چه می شود؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چنان چه به صورت مکتوب به شما اعلام شده ، می توانید در خصوص ابطال دستور به دیوان عدالت اداری شکایت کنید .اما اگر دستور شفاهی است باید اجرا نکنید تا اقدامی صورت بگیرد و شما باز در نهایت از طریق دیوان اقدام نمایید .

با سلام این امر برخلاف مقررات استخدامی و اجبار و الزام شما قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است.