امکان پیگیری پرونده گواهینامه بعد از دو سال و انقضای کاردکس

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰ #68405738

سلام وقت بخیر، من دو سال پیش برای دریافت گواهینامه اقدام کردم و جلسات تئوری و آموزش‌های شهری رو رفتم و همین طور آزمون رو هم دادم که رد شدم. الان ۲ سال گذشته و مدت زمان کاردکس(پروند گواهینامه‌ام) تموم شده. قبل از تموم شدن این مدت زمان ۲ ساله من انتقالی خودم رو از مشهد به رشت گرفتم و ولی در رشت دیگه وقت نشد برم راهنمایی و رانندگی و کارهاش رو انجام بدم و این ۲ سال الان تموم شده. حالا با این که ۲ ساله پرونده گواهینامه من تموم شده، آیا نیاز هست که من مجدد برم راهنمایی و رانندگی یا این پرونده دیگه ارزشی نداره و باید از اول کلاس‌ها رو برم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به نظر می‌بایست از ابتدا اقدام نمایید بهتر از حضورا پیگیری کنید

سلام .از ابتدا اقدام‌به تشکیل پرونده نمایید

با سلام
باید مجدد و در واقع از ابتدا تشکیل پرونده دهید.

سلام سوال حقوقی نیست ولی تمام مراحل را باید از ابتدا طی نمایید

با سلام
پس از انقضای مدت دو سال و ابطال کاردکس، بایستی تمامی مراحل از اول طی شود.

در این مورد بهتر است از سازمان مربوطه سوال کنید تا پاسخ دقیق تر به شما بدهند

با سلام
از نو اقدام نمایید .