آیا صرف نگهداری فیلم مستهجن و ضد دینی جرم می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۲ #68355

سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان.ببخشید ایا نگهداری چند فیلم مبتذل و فایلهای تصویری وpdf که نسبت به دین مبین اسلام انتقاد کرده باشند جرم دارد؟منظورم اینکه که اگر همینطوری روی کامپیوتر ما فیلم مستهجن و فایلهای ضد دینی باشه و ما جایی پخش نکرده باشیم ایا جرم داره؟ اخه از طرف یکی از ارگان ها ریختن توی منزل ما و کامپیوتر منو ضبط کردن و بردن! کلی هم توضیح دادم و قول دادن تبرعه بشم
ایا کار من جرم داشته که فقط فایلهارو نگه داشتم؟چون پخشی در کار نبوده...ایا با تبرعه شدن برام سو سابقه رد میشه؟ حتی اگر تبرعه بشم یعنی دیگه نمیتونم نظامی بشم و شغل امنیتی داشته باشم؟چون سابقه ی دستگیری و بازداشت درسجل کیفری دارم؟من تاحالا پام کلانتری هم نرسیده بود ولی۴روز بازداشتم کردن و اخرشم با کلی توضیح و التماس گفتم اینا فقط روی سیستمم بوده و به کسی ندادم...کلا زندگیم بهم‌ریخته شده..شاکی خصوصی هم نداریم...ممنون میشم‌راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف نگهداری جرم نیست