خسارت آتش سوزی ملک اجاره ای با کیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۱۹ #68333234

با سلام و احترام
خسارت ملکی که آتش گرفته با مستاجر است یا با مالک

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به مقصر حادثه است که توسط کارشناس بررسی و میزان تقصیر هر شخص مشخص میگردد

سلام اصل بر عدم تقصیر مستاجره و مالک اگر اثبات تقصیر کند 'مستاجر باید خسارت بدهد

با سلام.
موضوع باید توسط کارشناس بررسی شود که آتش سوزی در اثر چه عاملی بوده و مقصر چی شخصی می باشد. در صورتی که مستاجر مقصر باشد ایشان مسوولیت دارند.

با سلام
باید دید علت حادثه چه بوده درصورتی که مستاجر قصوری نداشته باشد وقضیه عمدی نبوده وساختمان بیمه هم نبوده با مالک

سلام
ابتدا باید علت حادثه آتش سوزی مشخص گردد و بر مبنای آن مقصر شناخته خواهد شد و جبران خسارت بر عهده مقصر است.

سلام اگر عمدی از جانب مستاجر صورت نگرفته است و تقصیر ایشان نبوده است و بیمه اتش سوزی و حوادث ندارد بر عهده مالک است