اگر در دادگاه ثابت شد عقد موقت صورت گرفته باید برویم دفترخانه و عقد موقت را ثبت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #68328705

سلام . من خواستگاری دختری رفتم و بعد به بله برون رسیدیم و قرار شد عقد سال آینده باشد در مراسم بله برون حاج آقایی دعوت شد بدون اطلاع من و حاج آقا بدون اجازه و وکالت من و بدون امضا من بر عقد عقد موقت جاری کرد و دختر شاهد آورده و همچنین کاغذ بدون امضا من به دادگاه ارائه کرده که عقد صحیح بوده و طلب مهریه کرده حال اگر در دادگاه ثابت شد عقد موقت صورت گرفته باید برویم دفترخانه و عقد موقت را ثبت کنیم و بعد دختر برود برای طلب مهریه؟ فقط می خواهم بدانم در صورت اثبات عقد موقت ( شروع عقد موقت سال ۹۷، پایان عقد موقت سال ۹۸ ) باید به دفترخانه برویم و سند عقد موقت صادر می شود؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ثبت عقد موقت الزامی نیست مگر اینکه در عقد زوجه حامله شود یا شرط ثبت آن شده باشد یا توافق بر ثبت عقد صورت گیرد.

سلام
در صورت اثبات آنکه عقد صورت گرفته موقت است و یا اقرار از طرف زوج باید باشد و یا در دفتر خانه دفترچه عقد نامه موقت دریافت نمایید !

سلام
بله چنانچه رای از دادگاه صادر شده ملزم به ثبت در دفتر ازدواج هستید