آیا ممکن است سواستفاده شده باشد از کارت من و یا دلیل دیگری دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۸ #68275610

با سلام و خسته نباشید. از بانک ملت برای من پیامک مبلغ ۱۰۵۰۰۰۰۰۰۰۰ریال در حساب شما مسدود شد. تاریخ.. ساعت... آمده است. با توجه به اینکه تقریبا مدت ۳ الی ۴ ماه قبل کارت ملی من گمشده و بنده به ثبت احوال اعلام کردم و برگه موقت گرفتم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است حضورا به شعبه مراجعه کنید و علت را جویا شوید.

درود
ابتدا به بانک مراجعه بفرمایید تا از مرجع صادر کنندهی دستور توقیف مطلع و بتوانید موضوع را پیگیری نمایید . چرا که انسداد حساب به کارت ملی ارتباط ندارد .

سلام بابت علتومسدود شدن حساب ب بانک مراجعه کنید تا مرجع صدور دستور انسداد را ب شما اعلام و از آن طریق علت را جویا شوید

انسداد حساب بانکی ارتباط مستقیمی با مفقودی کارت ملی ندارد . بهتر است موضوع را حضورا از بانک پیگیری نمایید .

سلام. به بانک ملت مراجعه کرده و اطلاع پیدا کنید که حساب بانکی شما توسط کدام ارگان یا کدام دادگاه مسدود گردیده است

درود
دلایل متعددی دارد باید به شعبه بانک مراجعه و از آنجا پیگیری فرمایید