آیا فرزندان او در زمان حیات یا ممات او می توانند ادعای پول آن املاک را از پسر بزرگ داشته باشند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۵ #68256735

پدری در حیات خود املاکش را می فروشد آیا فرزندان او در زمان حیات یا ممات او می توانند ادعای پول آن املاک را از پسر بزرگ داشته باشند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هرشخصی در زمان حیات خود می تواند هرگونه تصرفی در اموال خود نماید یا ان را به فرزند دیگر منتقل نماید که در هردوصورت فرزندان دیگر نمی توانند ادعایی داشته باشند.

باسلام، خر کسی اختیار مال خود را دارد و در زمان حیات می تواند هر نوع عمل حقوقی از جمله بیع، اجاره، صلح و... بنماید، لذا بعد از فوت کسی نمی تواند متعرض این عمل شود و ثمن(پول) معامله را از شخص دیگری طلب کند

هر شخصی در زمان حیات خود میتواند هرگونه تملکی که بخواهد نسبت به املاک خود داشته باشد.

سلام پدر در زمان فروش اموال محجور نبوده اند تصرفات ایشان در تمام اموال در زمان حیات صحیح می باشد وکسی نمی تواند ادعایی در این خصوص داشته باشد اگر بعد از فوت اموالی از ایشان باقی مانده باشد ورثه می توانند نسبت به ان ادعا مطرح نمایند واموالی که پدر در زمان حیات فروخته اند قابل ادعا بعد از فوت نیست مگر اینکه حقی یا طلبی از ان زمان وجود داشته که تا زمان فوت ایشان باقی مانده یا وصول نشده باشد که سایر ورثه نیز می توانند نسبت به مدیون ادعای حق مورث را نمایند

سوال واضح نیست. اولا مشخص نیست که پدر اموال خود را به چه کسی فروخته ولی به هر حال پدر اگر اموال را به هر شخصی فروخته باشد ارتباطی به فرزندان ندارد و تا زمانی که در قید حیات هست شخصا می تواند در اداره اموال خود دخالت کند

با سلام چنانچه پدر در حال سلامت عقلی اموال خود را در زمان حیاتش به دیگری منتقل نماید هیچ کسی نمی تواند متعرض پدر یا منتقل الیه شود.