حضانت پسر هفت ساله را چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #68255601

سلام
من پسر هفت ساله ای دارم که آقا طبق برنامه چند سال پیش با کلک که منو میبرن کربلا ازم اثر انگشت گرفتن البته که من هیچ ورقی هم ندیدم که بخونم و گمان به این کار ایشون هم نمیکردم که البته برای ابطال اقدام کردم که نمیدونم نتیجه بگیرم یا نه و بعد چند سال متوجه این قضیه شدم که آقا چندین سالی هم نه بعد مهریه منو نگهداشتن صرفا به این خاطر بوده که بچه هفت سالش بشه...به این خاطر مهریه هم ندارم که ببخشم حضانت بگیرم الان هفته دیگه دادگاه حضانت داریم من همه چیمو باختم نمیخوام پسرم بره پسرمم بهم خیلی وابسته هست چندین بار تلفنی پدر به بچه گفته میگیر من نمیذارم مامانتو ببینی بچه شب ادراری و تب و هذیان گفته که دکتر هم بردم آقا معتاد هم نیست نمیدونم راهی هست بچه رو به من بدن بخاطر مصلحت؟؟خیلی ناامیدم وکیل هم ندارم برای دادگاه رفتم گفتن پسر بعد هفت سال مال پدره وکیل نیاز نیست

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جز موارد محدود بعد از اتمام ۷ سالگی در حضانت پدر خواهد بود

با سلام
بله طبق قانون طفل بعد از اتمام ۷ سالگی در حضانت پدر خواهد بود
اما اگر فرزند شما قصد دیدار یا زندگی با پدر نداشته باشد قانون نمیتواند به زور طفل را به پدر واگذار نماید
اولویت مصلحت طفل است نه نظر و خواسته والدین .
در صورت تمایل از طریق رزرو مشاوره تلفنی سایت ، جهت راهنمایی بیشتر اقدام بفرمایید .

با سلام
حضانت پسر بعد از ۷سالگی تا بلوغ با پدر است. پس از آن به انتخاب خودش است...
در مدتی که حضانت با پدر است، اگر بتوانید عدم صلاحیت پدر در حضانت از فرزند را ثابت کنید، می توانید حضانت فرزند را بگیرید...