همسرم باکره است درصورتی که دادخواست الزام به تمکین بدهم می توانم برای ازدواج مجدد اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #68081

سلام خانمم دوشیزه هست ومهریه ونفقه خودرابه اجرا گذاشته وتا پایان پرداخت مهریه سرزندگی نمیاد.من هم یک اظهارنامه ویک تمکین در دادگاه خانواده شهرستان محل سکونت خانمم دادم .چند بار دیگه باید تمکین بدم تا اجازه ازدواج مجدد بگیرم؟۲-محل سکونتم جنوب وخانمم شمال هست آیا با دردست داشتن تمکین نامه ای که خانم ازحق حبس خود استفاده کرده در دادگاه خانواده جنوب اقدام به دستور ازدواج مجدد ازدادگاه بکنم؟(تمام کاردادگاهی در شمال انجام شده).متشکرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی همسرتان باکره است . دادخواست تمکین شما رد میشود درنتیجه ازدواج مجدد هم منتفی است