اعتبار وکالت نامه و هبه نامه عادی به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۴ #68080733

با سلام
مرحوم پدرم دارای دو قطعه زمینی است که دارای دو تعرفه پلاک جداگانه می باشد و اکنون متوجه شدیم یکی از برادرانم آن دو قطعه را فروخته است و هبه نامه و صلح نامه عادی هم ارائه داده است و از طرفی زمین در تصرف برادرم نیز نبوده است و من به اتفاق تمامی وراث دادخواست بطلان هبه نامه و صلح نامه دادیم و متاسفانه دعوای اینجانبان با توجه به اقرار برادرم بعنوان متعهب به عدم قبض دادگاه دعوای اینجانبان را به جهت اینکه ملک به کسی دیگر فروخته شده و شخص ثالث متضرر میگردد را رد نمود و قبض عرفی می داند و از طرفی هم بطلان صلح نامه تایید گردید و از طرفی اثر انگشت زیر صلح نامه متعلق به پدرم نیست که نظریه کارشناس رسمی خط نیز تایید نموده است که باز خریدار ملک از برادرم بعنوان شخص ثالث ورود نموده و دادگاه تجدیدنظر بطلان صلح نامه را رد نموده و استماع دعوی صادر نموده است و از طرفی پس از صدور رای های فوق جدیدا وکالت نامه رسمی از سوی مرحوم پدرم به برادرم که فروشنده است پیدا کردیم که تاریخ آن بعد از تاریخ هبه نامه بوده و مضمون وکالت این است که تمامی مسایل ملک فروخته شده را برادرم به نفع پدرم پیگیری نموده و در صورت امکان به نام پدرم ثبت گردد و همچنین خریدار اثبات مالکیت داده و با توجه به رای های فوق دادگاه به نفع ایشان رای صادر نموده است حال با این توصیف و پیدا شدن وکالت رسمی که موید ابطال هبه نامه است ما باید چکار کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید اقدام به ثبت اعاده دادرسی نمایید و به استناد سند مکتوم طرح دعوا جدید نمایید

سلام- شما باید دادخواست الزام به ابطال سند بدهید. بهتره روال قضائی توسط یک وکیل پیگیری شود/.