بجای یکی از شاهدها شخص دیگری را بردم و قاضی حکم رد را صادر نمود، میتوان اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۴ #68054139

ضمن عرض ادب بنده دادخواست اعسارمه از هزینه دادرسی جهت سفته دادم و ۲ تا شاهد را بردم اما بجای یکی از شاهدها شخص دیگری را بردم و قاضی اظهارات ایشان را گرفت اما حکم رد را به این دلیل صادر نموده اگر ایشون مورد قبولش نبود چرا حضور ایشان را پذیرفت آیا اعتراض مثمر ثمر میباشد یا اینکه مجددا دادخواست دهم

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بله حتما در فرجه قانونی اعتراض و با معرفی شهود در مرحله تجدیدنظر اقدام به دفاع از حقوق خود کنید

قبول شهادت شهود و تشخیص میزان صحت و سقم آن از وظایف قاضی است
امکان دارد که قاضی به آگاهی و یقین پیرامون صحت شهادت شهود نرسیده باشد . دراینجامعمولا قضات تجدیدنظر در خصوص اعسار اصل را بر تایید نظر قاضی بدوی میگذارند .

اعتبار شاهد و شهادت آنها باید توسط قاضی تایید شود لذا با علم قاضی منجر به رد شاهد از سوی قاضی شده است

پذیرش شهادت شهود و میزان صحت و سقم آن از وظایف قاضی بوده و در فرض سئوال شما این امکان وجود دارد که قاضی به علم و یقین پیرامون صحت شهادت شهود نرسیده باشد . تغییر نتیجه در مرجع تجدیدنظر نیز بعید بوده و معمولا قضات تجدیدنظر در خصوص اعسار اصل را بر تایید نظر قاضی بدوی میگذارند .

شهادت شهود باید از اعتبار قانونی لازمی برخوردار باشد
و دوم اینکه ممکنه است قاضی با علم خود نسبت به رد شهود شما لحاظ در حکم نموده است