شرایط طلاق توافقی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۱ #68038302

۲- آیا زوجین برای طلاق توافقی با داشتن وکیل هم باید خودشان حتما در دادگاه حضور داشته باشند متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .در صورت اخذ نامه مشاوره در صورت داشتن وکیل نیاز به حضور شما در جلسه دادگاه نیست

باسلام
چنانچه از نامش پیداست بایستی تمام موارد و حق و حقوق طرفین مشخص و توافق گردد و اخذ وکیل بستگی به تمایل شخصی شما دارد

در طلاق توافقی اگر طرفین وکیل داشته باشند نیازی که حتما در جلسات رسیدگی حضور یابند
ولی حضور در جلسات مشاوره توسط زوجین الزامی است

خیراگروکیل دتسته باشندنیازی نیست

با سلام
جلسات مشاوره را طرفین باید حضور داشته باشند ولی حضور در دادگاه نیازی به حضور طرفین نیست و میتوانند وکیل اخذ نمایند تا جایگزین حضور طرفین شود

با سلام. میتوایند خودتان اقدام کنید یا یک نفر وکیل داشته باشد و شخص دیگر خودش اقدامات را انجام دهد یا هر دو وکیل انتحاب کنند.
برای طلاق توافقی ابتدا باید در سایت تصمیم، ثبت نام کنید و بعد از طی جلسات مشاوره و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق به دفتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت دادخواست طلاق توافقی مراجعه کنید.

سلام
چنانچه جلسات اجباری مشاوره را انجام داده باشید پروسه دادگاه بدون حضور طرفین و حضور وکلاء انجام میشود