آیا بدون اجازه همسر اول ایشان امکان ازدواج دائم وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۹ #68020251

با سلام و عرض ادب
بنده مدت شش سال عقد موقت آقایی متاهل هستم. در این مدت هیچ گونه خللی در زندگی اول ایشان ایجاد نشده و هیچ یک از اعضای خانواده ایشان از وجود من خبر ندارند. بعد از این مدت تصمیم به عقد دایم گرفته ایم. لطفا راهنمایی کنید آیا بدون اجازه همسر اول ایشان امکان ازدواج دایم وجود دارد؟ چون قصد برهم زدن زندگی اول ایشان را به هیچ عنوان ندارم و از موقت بودن عقد خودم با ایشان هم مشکل دارم.لطفا راهنمایی کنید متشکرم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن شرایط ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ بله

"با سلام"
خیر
از موارد عسر و حرج برای زوجه میباشد و میتواند طلاق بگیرد

- ازدواج مجدد موجد حق طلاق برای همسر اول و محکومیت کیفری شوهر است . ولی مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور در صورت اثبات نشوز همسر اول و اذن دادگاه بر ازدواج مجدد نمیتواند موجد حق طلاق شود .

با سلام
مجازات حبس تا یک سال، برای مردی که بدون اجازه ازدواج مجدد کند .
صرف اختیار نمودن ازدواج دوم بدون رضایت همسر اول حتی اگر به علت نشوز زن اول و با اجازه دادگاه باشد، برای زوجه اول حق طلاق ایجاد می کند.
مرد نمی‌تواند با داشتن زن، همسر دوم اختیار کند مگر اینکه با اجازه دادگاه باشد و دادن این مجوز از سوی دادگاه در صورت وجود شرایطی است.