برادرم میتونه این زمینی که حتی در سندم هم وجود داره براش ادعا مالکیت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۸ #68009191

با سلام و خسته نباشید..
---------------- هستم و سوالی درباره ادعای مالکیت مقداری حدودا چهارصد متر زمین شخصی از مجموعه هزار متر زمین که سند منگوله دار هم به اسم بنده هست که برادرم با این ادعا که زمینی که بین ما تقسیم شده از ارث کم بود و مال تو بیشتر بوده حدود بیست سال پیش تقسیم شده و حتی سند خطی هم با امضا وراث موجوده چهار صد متری که در زمین من بیشتره برای مادرم بود که شخصا به من عهدا کرد

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود کاری بسیار سخت هست که سند رسمی را بتوان صرفا با ادعا باطل کرد.

با سلام
با توجه به فرمایشات شما ، اگر این تقسیم نامه و اهدای زمین سهم مادری برای شما انجام و تمامی وراث اقدام به امضای ان نموده اند دیگر کسی نمیتوانید ادعایی بر این مورد نماید آن هم بعد از بیست سال .

هر چند دشوار اما بهرحال ابطال سنر رسمی با مدارک مستند امکان پذیر است .

سلام. درصورتی که شما سند رسمی دارید، ابطال آن توسط برادرتان با ابطال تقسیم نامه و ابطال قسمتی که مادرتان به شما واگذار کرده، انجام خواهد شد و چنین کاری بسیار سخت هست که سند رسمی را بتوان صرفا با ادعا باطل کرد.