آیازوج می تواند در مرحله مشاوره از طلاق منصرف شودوبرای انصراف باید چه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #67942

با سلام و تشکر از شما
بعداز۶ماه از عقد اقدام به طلاق توافقی کردم و پس از دادن دادخواست به دادگاه به مرکزمشاوره معرفی شدیم و الان در مرحله مشاوره هستم
ولی به علت اطلاع نداشتن از اینکه باید تکلیف مهریه قبلا معلوم می کردم تصمیمی درباره مهریه نگرفتم ،در برگه دادخواست هم به مهریه اشاره نشده
۱.آیازوج می تواند در مرحله مشاوره از طلاق منصرف شودوبرای انصراف باید چه کند؟
۲.آیاامکان صحبت راجع به مهریه و تصمیم گیری راجع به آن دراین مرحله(مشاوره) برای زوج وجود داره.چون فکرمی کردم درطلاق توافقی مهریه خودبه خود بخشیده می شود؟
لطفا به سوالهام جواب بدید . باتشکرازسایت بسیار خوبتون که به آدم های ناآگاهی مثل من کمک می کنه

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه بهرحال قابل مطالبه است

درطلاق توافقی ، هریک اززوحین می توانند تا قبل ازجاری شدن صیغه طلاق منصرف شوند

با سلام
قبل از جاری شدن صیغه طلاق شما می توانید دادخواست خود را استرداد نمایید
و در ارتباط با پرداخت مهریه توافقی دیگر داشته باشید.