اگه بدونم شوهرم طلاق بی مهریه در فکرش هست قبل طلاق چه اقداماتی انجام بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #67937389

باسلام.من چند ساله با شوهرم مشکل دارم سره هر موضوعی و هر دو راضی به طلاق توافقی شدیم ولی اون میگه در صورتی طلاق میدم که همه چیزو ببخشی راهنماییم کنین طلاهارو میتونه ازم بگیره یا نه؟ یا اگه ماشین بنامه من باشه بعد طلاق میتونه ازم بگیره؟؟ممنون میشم زودتر جوای بدین

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموالی که به نام شما سند خورده را نمیتوان از شما سلب مالکیت کرد

سلام
حقوق زوجه مبنی بر مهریه و نفقه و اجرت المثل می باشد در حالی برای اقدام به طلاق از طرفه زوجه می بایست یکی از موارد دوازده گانه سند نکاحیه محقق گردد. این در حالی است که زوج حق طلاق را دارد. شما میتوانید با توافق باایشان نسبت به انجام طلاق اقدام نمایید !

باعرض سلام. اموالی که بنام شما باشه کسی نمیتونه ازتون بگیره مگر خودتون با رضایت منتقل کنید. درصورتی که عجله ای برا طلاق نداشته باشید و دلیل برا طلاق داشته باشید ک نشان دهنده به خطر افتادن و ناامنی شما باشه میتوانید بدون بخشش و گرفتن مهریه طلاق بگیرید.. در ضمن مهریه عندالمطالبه را الانم میتوانید دادخواست بدید و مطالبه کنید و ربطی به طلاق ندارد.

باسلام در صورت توافق بین هردو و اینکه تعهداتی مبنی برگرفتن وسایل از دفترخانه ازش بگیرید برای راهنمایی بیشتر در خدمتیم