آیا میشود که صحت مبایعه نامه خرید ایشان از اینجانب بابت ۲/۵ دانگ را ثابت نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #67936310

همسرم بابت مهریه ملکی را که سند قطعی به نام من بود، اما ۲/۵ دانگ آنرا فقط بصورت قولنامه به مادرم فروخته بودم و بدلایلی سند قطعی نزده بودم، و الباقی که ۳/۵ دانگ میباشد را حدود یکسال قبل تر به مادرم فروخته بودم اما بصورت وکالت بلاعزل در دفترخانه بنام ایشان انتقال داده بودم، ولی همسرم کل ۶ دانگ را که هنوز سند بنام من مانده بود را توقیف نموده، و اینک مادرم اعتراض شخص ثالث نموده و دستور موقت برای جلوگیری از مزایده گذاشتن ملک را دریافت نموده، و نوبت رسیدگی و دادگاه ۳ ماه دیگر است، میخواهم بدانم که درصد موفقیت ایشان چقدر میباشد؟ و آیا میشود هم ۲/۵ دانگ خریداری شده از من بصورت مبایعنامه، و هم الباقی آن که وکالت بلاعزل دریافت نموده اند را رفع توقیف نمایند؟ البته بابت آن شهود موجود و در دسترس میباشد ( شهودی که زیر قولنامه را امضا نموده اند). با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت دلیل بر مالکیت نیست بلکه به عنوان نماینده مالک خواهد بود

با سلام
با داشتن مبایعه نامه و وکالت نامه و نیز شهادت شهود ، کار برای شما سهل تر خواهد بود
هر چند که برای اظهار نظر دقیق می بایست پرونده و مدارک شما رویت و مطالعه گردد

سلام انتقال شما با مبایعه نامه و وکالت به مادرتان از نظر قانون ثبت دلیل انتقال مالکیت نیست برای پرونده خود وکیل بگیرید

سلام . حتما برای این مورد وکیل بگیرید چون وکالت به مفهوم انتقال مالکیت نیست