در صورت عدم تمکین از سوی زوجه ، زوج برای برگرداندن وی به منزل می تواند از طریق اجرای احکام اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #67878

با سلام و خسته نباشید در دادگاه زوجه شرکت نکرده و دلیلی هم بر عدم تمکین نداده است رای را بر تمکین زوجه صادر کرده اند .اقدامات زوج مبنی بر تمکین زوجه چه میتواند باشد .آیا بامراجعه به اجرای احکام میتواند زوجه را به خانه برگرداند .ممنون میشم راهنمایی فرمایید .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مخاطب گرامی
پاسخ کاملی به سوال مشابه شما داده شده است که که برای شما نیز ارسال میگردد.:

با احترام مخاطب گرامی اجرای مفاد اجراییه الزام به تمکین از طریق مراجع انتظامی قابل اجرا نبوده و الزام و اجبار زوجه به تمکین از همسرش با قهر و غلبه و استفاده از نیروی قهریه ممکن نیست. پس نیازی به اقدام از طریق کلانتری نیست و ابلاغ اجراییه کفایت میکند، طبیعی است عدم اجرای مفاد اجراییه تمکین نیز موجب بازداشت ایشان یا آنگونه که در سوال آوردهای موجب حبس ایشان نخواهد شد فقط آثار عدم تمکین بعد از اجراییه شامل ناشزه شناخته شدن زوجه و عدم استحقاق نفقه نحله و اجرت المثل برای زوجه و همچنین ایجاد امکان طرح دادخواست تجویز ازدواج مجدد برای شما خواهد بود. سایر مندرجات اجراییه که عنوان کرده اموال معرفی کنید... یا بازداشت خواهد شد... به دلیل استفاده از یک فرم مشترک در برگ اجراییه توسط محاکم است که این قسمت ها در مورد اجراییه شما کاربردی نخواهد داشت. چرا که موضوع اجراییه شما از اساس مالی نیست. موفق باشید