آیا جلب بدهی مالی بدون اخطار و بدون احضاریه برای حکم ورود به منزل قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #67831977

افراد انتظامی بدون نشان دادن حکم و بدون شناسایی وارد منزل شدند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
حکم جلب بدون ابلاغ میشود ولی بدون حکم قضایی جهت ورود باید ارائه شود

با درود..
صدور حکم جلب برای محکومیت های مالی، پس از پروسـه صــدور اجرائیه و ابلاغ آن به طرفین محکوم له و محکوم علیه پرونده جهت معـرفی مال و در نتیجه عجز وی از معرفی مال و متعاقب درخواست محکوم له و در راستای ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی و صدور حکم جلب صورت می گیرد..
ولی ابا همه این تفاسـیر اقدام به جلب و ورود به منزل و مخفیگاه مدیون، دارتی شـرایط و ضوابطی بوده که مامورین ملـزم و مکلف به رعایت آن بوده که یکی از این موارد ، ارائه برگ جلب و علت و میزان محکومیت محکوم می باشد که چنانچه این امر رعایت نگردیده باشد، با اثبات تخلف صورت گرفته ، می توانید از مامورین مربوطه شکایت نمایید و یا مراتب تخلف ارتکابی را به بلزرسی نیروی انتظامی یگان تابعه گزارش نماییدـ.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در امور مالی باید نشان خود و دستور ورود خود را نشان داده بعد اقدام به ورود منزل کنند .

سلام
در محکومیت های مالی وقتی که اجرائیه صادر شد و به شما ابلاغ شد در ذیل آن نوشته شده است که چه تکالیفی دارید اگر مال معرفی ننموده اید یا اعلام ننموده اید که مال ندارید می توانند دستور جلب شما را بگیرند ولی این که مامورین بدون نشان دادن حکم اقدام نموده اند تخلف برای ایشان است

باسلام
در محکومیت های مالی یا غیر مالی،ضابطین قضایی موظف اند با ارایه حکم جلب یا حکم ورود به منزل را به صاحبخانه نشان و سپس اقدام به ورود نماییند
اگر بدون حکم ، ورود به متزل نموده باشند میتوانید علیه آنان شکایت کیفری نموده و از طریق دادگاه پیگیری نمایید