لطفا درخصوص وظیفه طرفین در طلاق توافقی راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #67819637

باسلام استاد محترم

که حق وکیل مبالغ دادگاه، مالیات مهریه به چه شکلی باید اقدام شود. ممنون میشم سریعتر جواب بدید

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طلاق توافقی باید با توجه به توافق صورت گرفته فی ما بین باید برای مشاوره که در ۵ جلسه صورت می گیرد اقدام به اخذ نوبت کنید و پس از انجام آن دادخواست طلاق را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید که موضوع از طریق دادگاه برای رسیدگی اقدام و منجر به صدور طلاق خواهد شد حق الوکاله به صورت توافقی خواهد بود

حق الوکاله با وکیل بسته به توافق طرفین داره و هزینه دادرسی هم طبق رسید خدمات قضایی اخذ می شود

درود
ابتدا توافقات را انجام دهید سپس نوبت مشاوره بگیرید پس از دریافت نامه نهایی از مشاوره دادخواست طلاق توافقی بدهید ارجاع می شود به دادگاه.

-- در طلاق توافقی ابتدا باید زوجین پیرامون شرایط مورد نظر توافق پیدا کرده و سپس نسبت به ثبت نام در سایت تصمیم اقدام نموده و در جلسات مشاوره شرکت و در نهایت گواهی عدم سازش را دریافت کنند . سپس به اتفاق در دفاتر خدمات قضایی حاضر شده و دادخواست طلاق را امضاء کنند و بعد هم با رجوع به دادگاه سایر مراحل اداری و قضایی را طی نمایند .
-- در مورد حق الوکاله نیز معمولا در دعاوی خانواده حق الوکاله به صورت توافقی تعیین میشود .