من شاهدی ندارم چکاری باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۲ #67810387

مدتی پیش در جاده خاکی با موتور سیکلت میرفتم که یک خودرو نیسان جلوی بنده را گرفت و با خودرو موتورسیکلت بنده را زیر گرفتن. و ۳ نفر پیاده شدن. و مرا دزد خطاب کردند. و ۳ نفره مرا با چوب و مشت زدند. بنده شکایت کردم و پزشک قانونی رفتم. هر دو پاهایم اثار چوب مشخص بود. اما دادیار فرمودند باید شاهد داشته باشی شاهد نباشد پرونده بسته میشود. گفتم که فعلا اینها را احضار کنید ببینید شاید قبول کنن که خودشون زدن. اما اهمیتی ندادند. حالا که من شاهدی ندارم چکاری باید انجام بدم تا حقم را بگیرم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
میتوانید قسم بخورید تا اثبات نمایید ، ضمن اینکه از طریق ردگیری تلفن های همراه نیز حضور اشخاص در محل مقرر قابل اثبات است .

بی شک برای اثبات هر دعوایی باید مدارک ومستندات کافی داشته باشید وگرنه منع تعقیب خواهد خورد

سلام
ادعای خود را باید با مستندات اثبات کنید شاهد نباشد پرونده بسته می شود.

در هر صورت باید یا شاهد داشته باشید یا با مدارک و مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات کنید در غیر این صورت منجر به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد

سلام اظهارات دادیار درست و قانونی بوده و شکایت بدون دلیل نتیجه نخواهد داشت

با سلام
متاسفانه با نبود شهود یا هر گونه دلیل و مستندی که اثبات ادعای شما را نماید شکایت شما منع تعقیب خواهد خورد پس چاره ای جز پیدا کردن شاهد یا ارایه مدارک و مستندات ندارید .

درخواست اقامه قسامه کنید و در دادگاه با ادای سوگند طرف ها رو به پرداخت دیه محکوم کنید ولی امکان صدور مجازات دیگری در این شرایط وجود نداره.