همسرم من را چهارماه ترک کرده می توانم برای مطالبه نفقه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۷ #67788

سلام همسر بنده چهار ماه است به دلایلی که برایم نا معلوم است از من روی گردان شده است و از اول شهریور به بهانه پیدا کردن کار به شهرستان بومهن رفته و از زمانی که رفته هیچ تماسی با من نداشته خرجی زندگی مرا نداده است و بعداز تماس تلفنی با خواهر وبرادرش اورا به خانه پدرم آوردند و هرچه خانواده من دلیل کارش را پرسیدند جواب نداد درنهایت گفت دلم نمی خواست جوابش بدهم چون خانه مستقلی از خودش ندارد من به خانه پدرم رفتم و او دادخواست الزام به تمکین داده است و در جلسه حل اختلاف به او گفتم اگر خانه مستقل داشته باشید من حاضر به تمکین هستم او و پدرش گفتن باید در همان اناق خانه پدری زوج زندگی کنید من قبول نکردم حال سوال این است باتوجه هیجگونه نفقه ای در این چندماه به من نداده است می توانم شکایت ترک انفاق نمایم و مورد قبول دادگاه خواهد بود چگونه اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ترک انفاق می توانید

با سلام ووقت بخیر
بله دادخواست مطالبه نفقه به صورت حقوقی و ترک انفاق به صورت کیفری ازطریق مراجع قضایی مطرح کنید .