آیا محدودیت زمانی برای گرفتن اجراییه حکم دارم یا نه هر وقت که برم دادگاه قابل قبول هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۶ #67773121

عرض ادب و خسته نباشید
ببخشید بنده حکم نهایی نفقم اومده بعد از رفتن به تجدید نظر و الان همسرم محکوم شدن به پرداخت نفقه معوقه و ماهیانه مرحله بعدی اینطور که شنیدم باید برم دستور اجراشو صادر کنم سوالم اینه چجوری باید اینکارو انجام بدم ایا من باید دستور اجرا بدم یا خود به خود اینکار انجام میشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احکام حقوقی خود به خود اجرا نمی شوند. اکنون که حکم قطعی شده، باید تقاضای صدور اجرائیه نمایید و پس از ابلاغ اجرائیه و سپری شدن مهلت قانونی، پرونده اجرایی تشکیل دهید. ضمنا تقاضای صدور اجرائیه، مهلت و محدودیت زمانی ندارد.

باسلام
باید به شعبه بدوی مراجعه کنید و تقاضای صدور برگ اجرائیه را بدهید و در اجرای احکام پرونده خود را پیگیری کنید
مدت زمانی ندارد

باسلام در دعاوی حقوقی بمنظور اجرای محتوای رای خواهان یعنی شما بدون محدودیت زمانی هروقت میتوانید درخواست صدور اجرائیه را به دادگاه حقوقی ارجاع دهید.

از طریق شعبه صادر کننده رای درخواست صدور اجراییه میکنید. مدت زمان ندارد

از طریق اجرای احکام دادگاه درخواست صدور اجراییه کنید

شما پس از ارسال پرونده به دادگاه بدوی ، درخواست صدور اجراییه را باید به دادگاه بدهید

باید به شعبه بدوی (شعبه ای که اولین رای را داده است) مراجعه و تقاضای صدور برگ اجرائیه را بدهید و سپس در اجرای احکام پرونده خود را پیگیری کنید، محدودیت زمانی ندارد