آیا ممکنه حکم برائت من در دادگاه تجدید نظر تبدیل به حبس یا مجازات بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #67729432

باسلام خدمت وکلای محترم
بنده مبلغی از کسی طلب داشتم بابت اون چک گرفته بودم و چون پرداخت نکرد چک را برگشت زدم و اقدام کردم بعد طرفم رفت شکایت خیانت در امانت علیه من کرد در تحقیقات اولیه دادیار علیه من کیفر خواست صادر کرد و پرونده را به دادگاه فرستاد در دادگاه با دفاعیاتی که ارائه دادم حکم برائت گرفتم طرفم اعتراض زد پرونده رفت دادگاه تجدید نظر. دادگاه تجدید نظر هم برای من و طرفم ابلاغیه فرستاد و جلسه تشکیل داد و هر دو در جلسه بودیم و هر دو همون حرفائی که تو دادگاه بدوی زدیم را دوباره تکرار کردیم آیا ممکنه حکم برائت من در دادگاه تجدید نظر تبدیل به حبس یا مجازات بشه و قاضی تجدید نظر حکم برائت منو که دادگاه بدوی صادر کرده بوده را باطل کنه.
چون طرفم باجناقش قاضی یکی از شعبه های دیگه بود که روز جلسه دیدم اومد تو دفتر و با قاضی تجدید نظر صحبت کرد و سفارش طرفم را کرد

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
قاضی تجدیدنظر پرونده را بررسی می کند و ممکن است له یا علیه شما باشد

سلام دادگاه تجدید نظرمختار است که رای دادگاه بدوی را رد یا قبول کند

هر احتمالی در این خصوص وجود دارد دادگاه تجدیدنظر می توانید با توجه به حکم برائت صادره رای را نقض و حکم به محکومیت صادر نماید.

سلام
اگر دادگاه تجدیدنظر بنا به دلایل و مدارک موجود احراز کند که رای دادگاه بدوی اشتباه بوده است می‌توانند آن را نقض کنند و حکم بر محکومیت شما صادر نمایند و تعیین مجازات قانونی به عهده دادگاه است که می توانند با تخفیف یا بدون تخفیف آن را تعیین کنند.