تبعات و جریمه انصراف از آموزش و پرورش با تعهد ده ساله

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰ #67720551

من استخدامی ماده ۲۸ سال ۱۴۰۰ هستم و امسال سال سوم تدریسم در آموزش و پرورش هست. الان آزمون استخدامی جایی دیگر قبول شدم و میگن از اول برج دو شروع به کار هست. آیا امکان انصراف برای من از اموزش و پرورش وجود دارد؟ اگر بخوام انصراف بدم، آیا جریمه‌ای شامل من میشه؟ در ضمن من در ابتدا تعهد ده ساله دادم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در اینخصوص باید بر اساس تعهدنامه خود و مذاکره با کارگزینی سازمان خود عمل نمایید

با درود، مشخص نکردید وضعیت فعلی استخدامی شما چیست.
شما می توانید درخواست انتقال بین دستگاهی بدهید که ممکن است رد شود.
همچنین تعهد گرفته شده از شما غیرقانونی می باشد و درصورتیکه پیمانی هستید باید درخواست پایان قرارداد بدهید.

باسلام
بله می‌توانید،با توجه ،به مفاد آئین‌نامه استخدامی،وانصراف آموزش پرورش موضوع شما انصراف اداری می باشد لذا از طریق دیوان مطرح نمایید موفق باشید

با سلام
به مفاد تعهدنامه ای که امضا نموده اید رجوع کنید، قطعا در سند مزبور در مورد انصراف و جریمه مربوط به آن تعیین تکلیف شده است.

با پرداخت جریمه امکان انصراف وجود دارد

سلام
با توجه به تعهد نامه ده ساله ارائه شده، با پرداخت جرایم مندرج در تعهد نامه میتوانید انصراف دهید

با درود ، دوست عزیز ، طبق مفاد تعهد نامه محضری که در ابتدای اشتغال بکار داده اید با شما برخورد خواهد شد