رد مال چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۰ #67691179

با سلام
شخصی در حدود ۱۵ سال قبل محکوم به ۱ سال حبس و پرداخت رد مال حدود ۵ میلیون تومان در حق دولت شده است و در حین طی کردن محکومیت رضایت شاکی را گرفته و حدود ۵ ماه از محکومیت را طی نموده وچون رضایت گرفته است برای تمدید مرخصی مراجعه نکرده است و مدت ۱ سال حبس را نگذرانده است و شاکی هم چون رضایت داده پیگیر نیست حال با توجه به این شرایط سوال اینست که ایا
۱-مدت حبس را باید طی کند با توجه به رضایت شاکی
۲- مبلغ ۵ میلیون رد مال به چه گونه میباشد
لازم به ذکر است جرم کلاهبرداری با چک به مبلغ ۵ میلیون میباشد
با تشکر خواهشمندم راهنمایی جامع کامل طبق مواد قانونی برای دفاع بفرمایید
سپاس تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشمول مرور زمان شده و حبس قابل اجرا نیست ومختومه شده است موفق باشید

کلاهبرداری جرمی است که با گذشت بزه دیده، مجازات ساقط نمی شود و حداکثر امکان تخفیف هست.

منتها اگر مشمول مرور زمان شود (باید ۱۵ سال از اجرا گذشته باشد) ساقط می گردد اما و صد اما(!!) که چون بعلت فرار مشمول رفتار عامدانه موجب قطع مدت مجازات شده طبق انتهای ماده ۱۰۸ قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان نمی شود.

درود
مشمول مرور زمان اجرای حکم شده است.

با گذشت این مدت موضوع مشمول مرور زمان شده است و حبس اجرا نخواهد شد

درود .مطابق اظهارات شماموضوع مشمول مرور زمان شده ومختومه شده است

موضوع مشمول مرور زمان و البافی مجازات قابل اجرا نیست

شما باید باضمیه رضایت نامه محضری به لایحه تقاضای تخفیف یا تعلیق مجازات را به دادگاه صادرکننده رای قطعی تقدیم نمایید تانسبت به آن تصمیم گیری شود