اجازه عبور از ملک که توسط مالک قبلی به همسایه داده شده است بعد از انتقال به خریدار پا برجا است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #67676

با سلام اگر درملکی که خریداری کرده ایم بعد از خرید متوجه شویم مالک قبلی به همسایه جهت رفت و آمد به ملک اجازه عبور داده است.آیا مالک جدید هم موظف است که این اجازه را بدهد یا میتواند مانع از رفت و آمدهمسایه از ملک شخصی خود شود
برای اینکار چگونه باید اقدام کرد ؟حقوقی یا کیفری؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجازه و اذن عبور و مرور یک عمل حقوقی ( ایقاع یک طرفه) است و با تصمیم مالک جدید به عنوان قائم مقام مالک قبلی قابل عدول است.