آیا می تواند حکم تخلیه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۴ #67644539

با سلام.
قراردادم ۱۵ دی ماه تمام می شود.مالک حاضر به تمدید نیست و می گوید پسرم در مغازه می خواهد کار کند و مجرد هستند.آیا می تواند حکم تخلیه بگیرد؟ من نیاز دارم تا اخر برج ۱۱ بمانم.در زمان عقد قرارداد در ۲ سال پیش چک تضمین تخلیه گرفته.آیا به خاطر کرونا می توانم تمدید کنم یا زمان بگیرم؟خوش حساب بودم و مشکلی وجود نداشته.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

واحدهای تجاری مشمول مصوبه ستاد ملی کرونا نمی شوند و صرفا واحد های مسکونی مشمول این مصوبه می باشند

با سلام و احترام خیر مصوبه به درد شما نمی خورد شما اگر قرار داد رسمی باشد می تواند سریع دستور تخلیه شما را بگیرد ولی چنانچه غیر رسمی باشد اگر خودتان تخلیه نکنید امکان دارد چند ماهی تا حکم دادگاه برای تخلیه اجرا شود طول بکشد ولی بهتر است یکماه را توافق نمایید نماید تا کدورتی پیش نیاید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

درود بر شما، مصوبه‌ی کرونا در خصوص واحدهای مسکونی‌ست نه تجاری، لذا بعد از اتمام قرارداد یا بایستی تخلیه کنید یا موافقت ایشان را اخذ نمایید.

با درود اگر موافقت نکنند می‌بایست تخلیه نمایید.

نخیر نمی توانید
مصوبه کردند برای املاک مسکونی است

با سلام
در پایان مدت قرارداد ملزم به تخلیه می باشید و مصوبه ستاد مبارزه با کرونا صرفا برای املاک مسکونی است .

با سلام در صورت اتمام قرارداد موجر میتواند نسبت به تخلیه اقدام نماید.