میتونم دادخواست مهریه را انصراف بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #67643783

با سلام خسته نباشید شوهرم ۹۸.۴.۲۶ دادخواست طلاق نموده اند و قبلا از خواستگاری به بنده ۲ طلاق خود را نگفته اند و در دفتر خانه شاهدان حاضر میدانند که دفتر خانه اضافه نموده و مهریه عندالتسطاعه و زوج شرط اضافه نموده که اگه زوجه مقام مطالبه مهریه برآمد حق توقیف اموال را ندارد و یک چهارم حقوق تعلق بگیرد و آیا این شرط به طلاق زوج هم ارث دارد اونجور میدهند درحالی که اموال دارند ۲ خانه یک پیکان وانت و حقوق بالای ۴ میلیون دوما بنده اقدام به مهریه نمودم و اجرای نمیگذارند توقیف کنم میگویند که حق و توقیف نداری چیکار کنم میگویند شرط را باید باطل کنی و بنده اگه حکم قطعی بیاد و شرط باطل نشه میتونم دادخواست مهریه را انصراف بدم و اجراییه نبرم و بگم با توجه به طلاق زوج مهریه را بده تا حقم که مهریه ۱۰۰ میلیون ریال می باشد بتونم بگیرم بنده چیکار کنم شما را بقران بگویید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط موصوف در خصوص اموال همسر شما حتی اموالی که به ایشا ارث برسد هم می شود و در هر حال شما برای استیفای مهریه خود با توجه به شرط معین نمی توانید اوالی از ایشانن توقیف نمایید

با سلام
بله چون شرط صرفا برای مطالبه مهریه از سوی زوجه تعیین شده است و شرط قید شده صحیح و بایستی طبق آن شرط اقدام گردد که دادگاه نیز چنین کرده.متاسفانه خلاف شرط نمیتوان اقدامی کرد