چطور ثابت کنم همسرم با مادرشان زندگی میکرده و مرا تنها گذاشته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #67638830

با سلام
بنده ۳۷ ساله دارای فرزند پسر ۴ ساله ۱۰ ساله متاهلم ۷ سال در محل کنار همسرم مشغول به کار بودم و دو ساله کارمند هستم همسرم ۳۹ ساله و دفتر پیشخوان دارند ( اممتیاز دفترشون را از دسترس خارج کردند و بعد ده سال خود را کارمند معرفی میکنند ) همسر بنده مدت دو سال بنده را ترک کرده بودند و منزل مادرشون که واحدی جدا در ساختمان ۴ واحده خودمان ( دو واحد هم اقوامشون ساکن هستند ) بود مستقر شده بودند. در این مدت هیچ هزینه ای بابت من و پسر چهار ساله ام ندادند و بنده از حقوق خودم امرار معاش میکردم و ایشان هیچ واریزی و فیشی مبنی بر پرداخت نفقه بنده نداشتند بارها ازم خواستند طلاق توافقی بگیرم ولی بنده رضایت ندادم چندبار مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند که برای دو مورد نامه پزشکی قانونی دارم یکی برای آبان سال گذشته که فقط شکایت کردم ولی ادامه ندادم ماه گذشته که مجددا مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند گوشی من را با کتک و بزور از من گرفتند و حتی با استناد نادرست به پیامک های بنده به من تهمت رابطه نامشروع زدند و در محل جار زدند سه روز بعد که به منزل برگشتم جهیزیه و وسایل بنده را هم برده بودند و منزل مشترکمان را اجاره دادند بنده شکایت ضرب و جرح نفقه حقوقی و کیفری استرداد جهیزیه و سرقت گوشی انجام دادم ناگفته نماند که سال گذشته تمام داراییمان را بنام مادرشان کردند ۱- با اینکه من در منزل مشترکمان ساکن بودم چطور ثابت کنم همسرم با مادرشان زندگی میکرده و مرا تنها می گذاشته ۲ ایشان بعد از شکایت نفقه بنده شکایت تمکین دادند که با توجه به اینکه منزلی استیجاری در جایی پرت گرفتند فقط جهت رد گم کردن و حتی به بنده آدرس را هم نگفتند میتوانند رو این مورد مانور بدهند ۳ مبلغی را بدون اطلاع به بنده بعد از دادگاه نفقه به حساب بنده واریز کردند که طی دو سال گذشته این یه مورد فقط بود با این واریزی میتوانند رو شکایتهای حقوقی و کیفری بنده تاثیر بنفع خودشان بگذارند؟ ۴-برای مهریه می شه رو مواردی که به نام مادرشون کرده یا فروخته اند اقدامی کرد؟ بهترین راه برای اینکه بنده به حق و حقوق واقعی ام برسم چه می باشد

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.اثبات این امر مشکل و تقریبا محال است مگر شاهد داشته باشید . ۲. درخصوص منزل ، کارشناس تعیین میشود و نظر کارشناس معتبر است . ۳.خیر درخصوص نفقه شاید صرفا مبلغی از مطالبات شما کسر گردد . ۴ چنانچه اموال پس از اجرای مهریه به نام مادرشان شده باشد بله قابل پیگیری و ابطال تحت عنوان معامله صوری به قصد فرار از دین می باشد