اون مبلغ که تو حساب باباش هست، بهم میرسه بابت مهریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳ #67631636

سلام خسته نباشید‌...
بنده ۱۱۰ سکه مهریمه از طریق اسناد به اجرا گذاشتیم خودرو طرف یه پراید هست توقیف شده وکیلم میگن که میتونن ازاد کنن چون مستثنیات دین است میخواستم ببینم ایا بعد ازاد کردنشون میتونن بفروشن و اگه از طریق قضایی مهریه رو به اجرا بذاریم ماشین بهمون تعلق میگیره یه بفروشن نتیجه چه میشه ؟؟؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین
و یه سوال دگ اگه میشه جواب قانع کننده بدین مهرمو اجرا گذاش بودم سی تومن مبلغ وام ازدواجش بود بعد شکایتم رفته یه مبلغ از وامش رو از حساب خالی کرده از طریق کس دگ به حساب باباش واریز کردن ایا تو دادگاه ثابت بشه اون مبلغ بهم تعلق میگیره یا نه البته مهریم ۱۱۰ سکه است چهارده میلیون بهم رسیده بقیه مبالغشم دست خودشه پرایدشم توقیف هست میخوام بدونم ایا اون مبلغ که تو حساب باباش هست به ماشین بهم میرس بابت مهریم یا نه ....
و سوال اخری !!! یک سال و چار ماه هست عقد کردیم هیچ خرجی بهم نداده کیفری هم ماهی سیصد و پنجاه حکم بریدن ایا حقوقی شکایت کنم اضافه میشه یا نه و اینک از اول عقدمون خرجی نداده میشه نفقه یک سال روم که نداده بگیریم و کلا نتیجه چه میش

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چه از طریق اجرای ثبت اقدام شود چه دادگاه، بعد از رفع توقیف شخص میتوانید خودرو را انتقال به غیر نماید و فرار از دین محسوب نخواهد شد
درصورتی که اثبات نماییو مبلغ برای زوج بوده و بصورت صوری بحساب پدرش واریز نموده میتوانید توقیف نمایید
نفقه توسط کارشناس تعیین میشود و حال حقوقی یا کیفری در زیاد شدن آن سودی ندارد.