من چه جوری باید طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۶ #67603462

سلام من مهر خودمو بخشیدم و وکالت طلاق نگرفتم که همسرم راضی بشه به ادامه زندگی ولی ایشون فریبم داد و الان نه با من زتدگی میکند نه منو طلاق میده ضمن اینکه ۱۲شرط عقدتامه هم امضا نکردیم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی که بیان نموده: "عسر و حرج عبارت است از بوجود آمدن وضیعتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته به نحوی که تحمل آن مشکل باشد " و همچنین در سایر مواردی که عسر و حرج در دادگاه احراز گردد، دادگاه می تواند به استناد آن حکم طلاق صادر نماید

باسلام
درصورت اثبات عسروحرج میتوانید طلاق بگیرید

درقانون در بعضی موارد حق طلاق با زن است یعنی بخاطر مشکلات روحی یاروانی شوهر یا زندانی بودن و..... دیگر امکان زندگی مشترک وجود ندارد وقانون این اجازه را به زن می دهد البته باید بتوانید اثبات کنید

درود و عرض ادب
با اثبات عسر وحرج می توانید طلاق بگیرید.

در صورت اثبات عسرو حرج در زندگی میتوانید دادخواست طلاق بدهید

با سلام
راه شما اثبات عسر و حرج شماست که اگر در دادگاه اثبات گردد میتوانید تقاضای طلاق نمایید و نیز اگر زوجه بصورت ۶ ماه متوالی اقدام به پرداخت نفقه برای شما ننماید .

به نظر درصورتی که بتوانید عسر وحرج خودرا اثبات نمایید بتوانید به دادگاه دادخواست طلاق بدهید.ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه، از موارد عسر و حرج زوجه می باشد